Forum Achter de Regenboog Regio West - Registratie

Dit forum is bedoeld voor lotgenotencontact voor kinderen, tieners, jongeren en jongvolwassenen die iemand hebben verloren door de dood. Ook leerkrachten, ouders, verzorgers en hulpverleners zijn welkom op het forum net als alle andere geïnteresseerden.

Op het forum zijn een aantal regels van toepassing alsook een zekere etiquette. Deze zijn nodig om het forum een prettige en veilige plek te laten zijn voor eenieder. Door het forum te gebruiken ga je akkoord met deze regels. We raden aan deze tevoren door te nemen. Wanneer je niet akkoord kunt gaan met de gestelde regels, maak dan geen gebruik meer van het forum. We vernemen graag van je waarom je niet akkoord kunt gaan.

Met je registratie deel je persoonsgegevens met ons: je email adres. Hierdoor verplicht de Nederlandse wet bescherming persoonsgegevens ons toestemming van je wettelijk vertegenwoordiger (ouder, verzorger) te verkrijgen wanneer je nog geen 16 bent. Wanneer je nog geen 16 bent, ga dan alleen verder wanneer jij die toestemming hebt. NB. dit geldt ook voor diegenen die onder curatele zijn gesteld of waarvoor mentorschap is ingesteld. Door het bezoeken van “0” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “0”, “https://www.adrwest.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “0” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “0”. Blijft u gebruik maken van “0”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kan je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “0” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “0” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “0” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Je gaat akkoord met de regels die zijn samengesteld door de beheerders van dit forum.: Bekijk de Regels van dit Forum

 
cron