Eindwerk 6de jaar Humane Wetenschappen

Voor alles dat met school, onderwijs en rouw te maken heeft
Forumregels
Hoe gaan je leerkracht, je mentor en je klasgenoten om met jouw rouw? Ook al die leerkrachten, mentoren en klasgenoten zijn welkom in deze groep!
Plaats reactie
College
Berichten: 2
Lid geworden op: za 24 nov 2018, 19:45
Bij mij is overleden: nog niemand

Eindwerk 6de jaar Humane Wetenschappen

Bericht door College » za 24 nov 2018, 20:38

Wij zijn drie zesdejaars van het Sint-Jozefscollege te Aarschot. Voor ons eindwerk doen wij een onderzoek naar hoe kinderen begeleid worden binnen de school bij het plotse overlijden van een klasgenoot.
We zijn op zoek naar een school waar dit gebeurt is binnen een klasgroep die nu nog op die school zit voor een casestudy uit te voeren. Kort zou dit inhouden dat wij enkele interviews zouden doen met leerkrachten, begeleiding... die betrokken zijn in de begeleiding van de klas. Ook zouden we graag een klasgesprek houden op maat van de klas en uiteraard met respect. We garanderen dat we de privacy van de school en de leerlingen zullen respecteren.
Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat dit een gevoelig thema is en begrijpen het dan ook dat de school haar tijd wilt nemen vooraleer ze beslist of ze hier al dan niet aan wilt meewerken.Wanneer u een school kent waar we deze casestudy zouden kunnen uitvoeren mag u dit zeker laten weten.
Alvast bedankt voor de hulp.

Saartje, Jasmien en Daan

leoniekvandermaarel
Berichten: 315
Lid geworden op: wo 23 jul 2014, 18:25
Bij mij is overleden: man

Re: Eindwerk 6de jaar Humane Wetenschappen

Bericht door leoniekvandermaarel » zo 25 nov 2018, 18:48

Als jullie willen kunnen wij deze oproep ook plaatsen op onze facebook pagina? Dan moeten we ook wel contactgegevens erbij hebben.

Plaats reactie