Bloemen voor het kinderweekend

Tijdens het weekend zitten we geregeld even in een grote kring: tijdens ons voorstelrondje, om een verhaal te horen, tijdens de kaarsenceremonie maar misschien ook wel tijdens een spel activiteit. In het midden van deze kring liggen veelal wat spulletjes, er brandt soms een kaars en we hebben hier graag een mooie bos bloemen staan.

Alle kinderen worden tijdens het weekend ingedeeld in groepjes van vijf tot zeven kinderen. Zij worden in deze groepjes gewoonlijk begeleid door twee begeiders. Elk groepje heeft een eigen groepsruimte, met daarin een eigen kring en een tafel waaraan fijn gewerkt kan worden. In de kring staat veelal een mooi klein bosje bloemen.

Op de zondag van het kinderweekend komen de ouders bijeen met twee begeleiders. Dit gebeurt op locatie in de nabijheid van het kinderweekend. Ook hier maken we gebruik van een kring waarin veelal een mooie bos bloemen staat.

Aad en Marianne Knijnenburg uit Leidschendam verzorgden al deze bloemen voor het kinderweekend in november 2014. Aad en Marianne, dank jullie wel, de bloemen waren prachtig!