Wil je iemand verassen met een origineel cadeau? Gebruik dan deze tips!

Wil je iemand verassen met een origineel cadeau? Gebruik dan deze tips!

Gaat er iemand om je heen trouwen, heeft iemand een belangrijke mijlpaal behaald, een bijzondere leeftijd bereikt of iets anders tofs dat zeker het vieren waard is? Dan is niks leuker dan diegene verassen met een origineel cadeau! Want zeg nou zelf, dat zou jij toch ook maar al te graag willen? Desalniettemin, een origineel cadeau bedenken is lastig. Wij zijn gelukkig voor je aan de slag gegaan om het leven een stukje makkelijker te maken. In dit artikel behandelen we een aantal unieke cadeaus die zeker de moeite waard zijn om te geven of te doen! 

Cadeaupakket met allerlei lekkers 

Een cadeau voor hem of voor haar. Een cadeaupakket is de oplossing als je niet precies weet wat je moet geven. Zeker als het pakket allerlei lekkernijen bevatten! Iedereen houdt van eten. Denk aan lekkere hapjes bij een borrel, zoetigheid tijdens de feestdagen. In een cadeaupakket kan je meerdere soorten producten in kwijt zoals een luxe chocoladeletter, wijn, noten, waardebonnen en misschien zelfs wel heerlijke geurkaarsen. In verschillende prijscategorieën zijn er pakketten beschikbaar met altijd wel iets leuks erin! Let op. Heeft iemand een notenallergie? Vervang dan een zakje noten met bijvoorbeeld heerlijke dadels. 

Wanddecoratie 

Onze tweede tip om iemand compleet te verassen kan aan de hand van een leuke wanddecoratie! Iedereen heeft vaak wel een bepaalde herinnering, passie of obsessie voor iets. Hoe leuk is het als je dit kunt vormgeven in een decoratie die je aan de muur kunt hangen in huis! Denk aan een toffe afbeelding op een canvas van de stad waar hij of zij ooit heeft gewoond. Wellicht wel een zelfportret van degene waar je het cadeau aan schenkt. Misschien ben je in een creatieve stemming en maak je zelf een tof schilderij waar iedere dag naar gekeken kan worden.  

Ervaring 

Tot slot raden we je aan om een leuk uitstapje te plannen met de desbetreffende persoon die je wilt verassen. Het is bewezen dat een ervaring, beter in je herinnering blijft hangen. Geef om deze reden een dagje uit cadeau! Een stedentrip, bezoek aan de dierentuin, wellness of een actieve sportactiviteit.

Edit